torstai 13. elokuuta 2015

Tunikahuppari

Tuossa kesällä tilasin ison pinon kankaita, joita sitten olen ommellut pois. En vain ole hamsteri, jolle kankaat jää kankaina kaappiin.

Kangaskapinasta tarttui aivan unelmanpehmeä karvacollege. Tämä myytiin turkoosina ja turkoosilta näytti kuvissa, mutta enemmän tämä on jotain vaalean petroolin väristä. Enivei, tykkään. Lapset pyysi, että: "Elä äiti tee itelle mittään, tee meille peitto." No itelle kuiten tein..


..pitkän hupparin. Kaava tässä kai on ihan oma. Hihat ja hiha-aukot on yhdestä vanhasta Ottobreen kaavasta, miehustan malli on Joka tyypin kaavakirjasta, helmaa pidensin vapaalla kädellä, huppu ja pääntie on Linnelin MIWistä. Paitsi sitäkin muokkasin.


Helmaa tein niin pitkästi, kun kangasta riitti. Aluksi suunnittelin helmaan resoria, päällä huppari näytti kuiten siltä, että pilalle menee jos laitan. Käänsin vain.

Ostin tähän turkoosin resorin, mut se oli väärän värinen, eikä sopinu yhtään. Tuossa lähikaupassa oli eri turkoosi-petrooli-sininen skaalan resoreja varmaan kymmenen, mutta kaikki väärän värisiä. Laitoin sitten hupun reunaan valkosen resorin. Saas nähdä miltä se pesujen myötä näyttää, oliko viimeinen valkoinen resori..


Tällä sitten tarkeneekin pian alkavilla syyskeleillä.

Tämmöstä tällä kertaa, oon muutakin ommellu, mutta suunnittelija ja loppukäyttäjä, neiti 3-vee, ei antanut lupaa kuvata. Ei sitten, ei pakko.

2 kommenttia: