perjantai 28. elokuuta 2015

Ukkelin uudet vaatteet

 Meijän pikku-ukkeli alkaa lähentelemään vuoden ikään. Koska kyse on oikeesti pikku-ukkelista on vaatevarasto koostunut pitkälle 62-68 kokoisista vaatteista. Nyt alkaa housutkin käymään lyhyiksi niin tartti tehhä jotain.


Ja miehän tein, ompelin. Kolme t-paita, joista yksi pitkillä hihoilla, ja neljät housut, kaikki koossa 80. Kankaat on kaikki muuan tutun jämävarastoja niin tehtiin siten kun kankaista riittää.

Vihreä apina -trikoo riitti pitkähihaiseen paitaan. Sinisistä tähdistä tuli lyhythihainen. Kuviotrikoo ei riittänyt kumpaankaan, niin takakappale on raidallinen, sopii mainiosti.


Ja mitä ei voi peittää, tarttee korostaa. Tähtivelouria oli liian lyhyt pala, niin laitoin harmaat trikootereet polven korkeudelle. Samaa trikoota on myös resorit.


Yksvärinen college tartti jotain piristystä ni aplikoin siihen Verson Puodin Onneja. Onnit on oikeasti pieniä poikia kangas täynnä. Housuihin pääsi kolme poikaa. Nämä Onnit mie hommasin Facebookin Kangashamstereiden kautta kyselemällä aplikointikuvia.


Pilvipökät on tosi paksua trikoota ja siniset pehmosta velouria. 


Näillä taas vähän matkaa eteenpäin :)


Vaatteiden kuvaaminen päättyi taas tutulla tavalla.. Vaatteet levälleen ja linssilude kameraan kiinni. 

4 kommenttia: