keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesävauvalle

Velipoika sai perheen lisäystä tuossa viime viikolla. Miepä aloin suunnittelemani vauvalahjan teon sillain hyvissä ajoin pari päivää vavvan syntymän jälkeen. Kankaiksi valikoitui yksvärisiä trikoita jämäkassista. Pienet vaatteet ei paljon kangasta vie.

Uusimmassa Ottobreessä (3/15) oli tytön jalassa kivat kukkakuosiset haaremipökät. Miepä leikkelin semmoset turkoosista ja tummansinisestä trikoosta, joita olen käyttänyt kesämekossa ja housuissa. Takana on tämmönen peppukolmio, etupuolella tai sivuissa ei ole saumoja ollenkaan.


T-paita kaava on samaisesta Ottobreestä, miehusta on samaa turkoosia, selkä ja hihat tuli yhdestä harmaasta trikoosta, jota löytyi sieltä jämäkassista. Twistiä perusteeppariin tein aplikoimalla tommosen ykkösen sillain sinnepäin-tyylillä helmaan. Helman ja hihansuut käänsin vaan yhdesti ja ompelin kapealla joustotikillä vähän eri turkoosilla langalla. Turkoosi lanka on vähän vahvempaa kuin normiompelulanka, niin erottuu mukavasti.Tämmönen kesävauvan setti niistä sitten tuli. Vaikka yleensä vauvalahjat teen tai ostan koossa 68, että menee vähän pitempään, ni nämä on 62. Sillä että kesä on nyt heti :)


Sitten vain viemään nämä vavvalle ja toivotaan lämmintä kesää, että pääsis myös käyttöön!

Ja äkkiä takaisin ompelukoneen ääreen.. Kesämekkoilua itselle ;)2 kommenttia: