maanantai 19. tammikuuta 2015

Vauvalahjaksi raitabody

Tein joskus kauan aikaa sitten tästä raitakankaasta omille tenaville puseron ja potkarit. No miun kaveri sitten tykästyi raitoihin, kun ne on niin pirteät. Hän sitten kysyi, että josko tekisin hänen vielä syntymättömälle vauvalle tuosta jotain. Kangasta oli jäänyt aikas tosikin paljon, kun tuli jossain aivopierussa tilattua kahdesta eri kaupasta samaa kangasta, niin minähän lupasin.

Kaverin pyyntö jäi sitten ajatuksiin hautomaan. Eniten alottamisessa hidasti itellä, kun en tiennyt, onko sieltä tulossa tyttö vai poika. Tuossa sitten joulun alla tuli viestiä, että tyttö tuli. Pistin ompelukoneen suriseen. Tein bodyn Ottobreen viime vuotisella kaavalla, punaisilla kanteilla niin tulee vähän tyttömäisyyttä. Sopishan tuo kyllä pojallekin.
Body kaipasi mielestäni jotain kaveriksi, niin leikkelinpä tuommosen pikkumekon. Tuohon mulla ei ollut mitään kaavaa, vatsan ympäryksen otin tuosta bodysta ja lisäsin takakappaleeseen vähän rypytysvaraa. Oikeasti mekko yltää pyllynpäälle, vaikka kuvassa body näyttääkin pidemmältä. Koska tuommonen tummansininen farkkukangas on vauvalle aika synkkä, niin aplikoin piristykseksi raidoista siihen tuollasen sydämen. 

Näitä ommellessa meinasi ompelulangat vastustaa.. Ensin loppui punainen lanka, onneksi sain kauluksen kantin ommeltua. Sitten loppui keltainen lanka, alhaalle ompelin kantin sitten mustalle. Mutta mustakin loppui, niin mekon ompelin sitten vaalean sinisellä. Mutta mitäpä tuosta, raitojen väreillä mentiin :) Kuvat tietenkin vähän vääristää, raidat on ihan kirkkaan punainen, keltainen ja vihreä, vaaleansininen ja musta.

Tänään oli tarkoitus käyä vauvaa kattomassa, mutta eilen alkoi tytöllä räkä valumaan, niin siirtyypä taas eteenpäin lahjan vieminenkin, josko loppu viikosta?


1 kommentti: